طرز تهیه املت نان و گوشت در چند دقیقه

160 نمایش 2 سال قبل
آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

2٫4میلیون بازدید

مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه املت نان و گوشت :

  • 100 میلی لیتر شیر
  • 350 گرم گوشت چرخ کرده
  • ½ پیاز
  • 4 تخم مرغ
  • پنیر موزارلا
  • نمک و کره فلفل

روش تهیه:
یک تابه را با کره چرب کنید. برش های نان را برش دهید ، آنها را در شیر خیسانده و به طور مرتب در تابه قرار دهید. گوشت چرخ کرده ، پیاز ، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط گوشت را بالای هر برش نان قرار دهید. چندین تخم مرغ را در یک کاسه بریزید ، نمک ، فلفل ، شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تخمها را روی گوشت بریزید روی تابه به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) بپزید. موزارلا رنده شده را اضافه کرده و دوباره به مدت 5 دقیقه آنرا بپزید.

اولین نفر باشید!!!