آموزش آشپزی - رول سوسیس پفکی در یک نگاه

102 نمایش 13 روز قبل
آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

2٫4میلیون بازدید

در ویدیو آموزش آشپزی مواد 1 رول خمیر شور 150 گرم (3/4 فنجان) پنیر خامه ای 430 گرم سوسیس 1 زرده تخم مرغ دانه کنجد روش خمیر شورت را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. کیسه خامه ای با هم زدن، پنیر خامه ای را روی هر قسمت از شیرینی بمالید و سوسیس را با دست فشار دهید. هر قسمت شیرینی را گرد کنید و به قطعات کوچک (حدود 3.5 سانتی متر) برش دهید. هر شیرینی کوچک را با چاقو روی آن برش دهید. زرده تخم مرغ را با قلم مو بزنید و کنجد سیاه را روی آن اضافه کنید. در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد / 392 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید.

اولین نفر باشید!!!