طرز تهیه کیک پرتقال آگورا یک دسر کرکی و خوشمزه
205 نمایش • 3 سال قبل
آموزش آشپزی
2٫5میلیون بازدیدمواد تشکیل دهنده و طرز تهیه کیک پرتقال آگورا :
- 3 زرده تخم مرغ
- 1 تخم مرغ
- 40 گرم (⅙ فنجان) شکر
- 40 میلی لیتر (2 قاشق غذاخوری) روغن نباتی
- آرد کیک 60 گرم (⅓ فنجان)
- 40 میلی لیتر (2 قاشق غذاخوری) آب پرتقال
- 1 قاشق چایخوری پوست پرتقال
- 3 سفیده
- 50 گرم (¼ فنجان) شکر
- ¼ قاشق چایخوری مخمر خشک
روش تهیه:
فر را با دمای 140c / 300f گرم کنید. ظرف پخت 15 15 15 سانتی متر را با پوست بپوشانید. زرده تخم مرغ ، شکر و کل تخم مرغ را بزنید تا رنگ پریده شود. روغن نباتی اضافه کنید. با آرد کیک الک شده ترکیب کنید. آب پرتقال و پوست آن را بریزید.سفیده را با 50 گرم شکر به طور جداگانه بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. نیمی از سفیده ها را درون خمیر بریزید ، سپس خمیر باقیمانده را به سفیده های باقیمانده اضافه کنید و آن را تا کنید تا خمیر نرم و خنک شود. در ظرف آماده شده را بریزید ، ظرف را درون یک بن ماری قرار دهید و به مدت 50 دقیقه آن را بپزید.
25 ترفند جالب برای تزیین باغ در چند دقیقه
13:26 9٬787
16 ترفند ساخت اکسسوری جواهرات در خانه
10:35 2٬295
طرز تهیه رولت بدون پخت یک دسر تابستانه
3:15 1٬964
اولین نفر باشید!!!