آموزش آشپزی - املت کدو حلوایی و پیاز پخته در یک نگاه

62 نمایش 12 روز قبل
آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

2٫4میلیون بازدید

در ویدیو آموزش آشپزی مواد 3 عدد کدو سبز 1 پیاز نمک فلفل روغن زیتون 3 عدد تخم مرغ 40 گرم (1/4 فنجان) پارمزان 15 گرم (1/4 فنجان) آرد سوخاری 120 گرم پنیر روش 1. کدو سبز و پیاز را خرد کرده و به ظرف منتقل کنید. نمک و فلفل بزنید و کمی روغن زیتون اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند. 2. کدو سبز و پیاز را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به فر منتقل کنید. در دمای 180 درجه سانتیگراد / 360 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید. 3. کدو حلوایی پخته شده و پیاز را به کاسه منتقل کنید. پارمزان و آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. 4. نصف مخلوط را در ظرف پخت بریزید و آن را به خوبی صاف کنید. پنیر را بچینید و نیمی دیگر از مخلوط را بپوشانید. 5. به فر منتقل کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد / 360 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید. املت را در ظرف سرو سرو کنید و برش بزنید.

اولین نفر باشید!!!