طرز تهیه کیک خامه ای گیلاس خوشمره و شگفت انگیز
220 نمایش • 2 سال قبل
آموزش آشپزی
2٫4میلیون بازدیدمواد تشکیل دهنده و طرز تهیه کیک خامه ای گیلاس:
- 300 گرم (2 فنجان) آرد همه منظوره ؛ 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ؛ 1 زرده تخم مرغ 1 تخم مرغ عصاره وانیل؛ 100 میلی لیتر (2/5 فنجان) شیر 200 گرم (7 اونس) گیلاس بدون هسته ؛ 80 میلی لیتر (2/5 فنجان) روغن نباتی؛ 160 گرم (؛ فنجان) ماست ؛ 300 گرم (1 فنجان) کاستارد ؛ 170 گرم (3/4 فنجان) شکر
روش تهیه:
یک زرده و یک تخم مرغ کامل را با وانیل و شکر هم بزنید. روغن نباتی و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شود. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و مایعات را داخل آن بریزید. مایه را هم بزنید تا صاف شود و آلبالوها را تا کنید. خمیر را در یک قالب کیک آماده ریخته ، روی آن را با کاستارد قرار داده و به مدت 1 ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فر بپزید.
طرز تهیه کیک رنگین کمان رولی در یک نگاه
1:00 1٬330
ترفند تروم تروم - ماه، روز و شب دختران 2
27:34 21هزار
اولین نفر باشید!!!